Undertecknat och klart!
Undertecknat och klart!

I går var det dags att ta ytterligare ett steg på vägen mot förhoppningsvis framtida förtroendeuppdrag i stat, landsting och/eller kommun: jag har nu formellt anmält till länsstyrelsen att Moderata samlingspartiet “får anmäla mig som kandidat” till respektive val.

Så var det gjort, ett litet men formellt viktigt steg. Nu återstår den stora utmaningen att jobba mig först in och sedan upp på de tre olika listorna. Har du som läser detta lämpliga kontakter och/eller möjlighet att bjuda in mig på spännande event där jag får berätta mer om vem jag är och vad jag vill så tar jag tacksamt emot alla förslag och tips!

Förresten, det nedre dokumentet där jag signerat varje rad är “Försäkran för kandidat och förtroendevald”. I stort sett går det ut på att jag garanterar att jag kommer att sköta mig, företräda Moderaterna på ett seriöst sätt samt att jag kommer att avsäga mig eventuella uppdrag om jag ställer till det för mig.

Det jag tyckte var mest uppmuntrande med denna blankett var inledningen: ” Att inneha förtroendeuppdrag för Moderaterna innebär främst att varje dag förvalta väljarnas förtroende på bästa sätt.” Det kan jag bara instämma i! Jag hoppas jag får ert förtroende!

Efter påskrifterna var det dags för fotografering. Bilden blev riktigt bra. Ni kanske snart får se den på en affischtavla nära er 😉

Snart dags för fotografering ...
Snart dags för fotografering …