Om Johan Groth

johan-smallJohan är resultatorienterad, strukturerad och har bred kompetens inom verksamhets-. organisations- och affärsutveckling. Han har lång erfarenhet av avancerade uppdrag inom privat, offentlig och ideell sektor. Han har lång vana av att arbeta som chef, ledare, projektledare och i rollen som strategisk rådgivare på hög nivå (VD/GD/regering och Riksdag).

Johan har ett brett kontaktnät inom offentlig, ideell och privat sektor som även sträcker sig utanför Sveriges gränser. Han har ett stort professionellt intresse för utvecklingsfrågor, internationellt samarbete och av att skapa välfungerande arbetsgemenskaper.

Andra beskriver Johan som ”analytisk och kreativ”, ”extremt duktig kommunikatör”, ”mycket duktig projektledare med god analytisk förmåga”, ”mycket bra på att nätverka” samt ”en duktig skribent och bildad inom en mängd olika områden”. Han har förmåga att ”få blandade grupper att arbeta kring gemensamma frågeställningar” och att ”skapa klarhet i oklara sammanhang”. Han är en person som ”sitter på ett stort kontaktnät” och som det är ”väldigt inspirerande att arbeta med” (se min sida på LinkedIn).

Kontakta Johan på johan.groth@gogab.se eller 0708-235711. Johans CV finns här.

Leave a Reply