Lyckligtvis inte min dator 🙂

Jag har, som en del av er redan vet, haft problem med datorn. Det visade sig att grafikprocessorna gått på pumpen och att hårddisken börjat ge upp. Kanske inte så konstigt med tanke på hur jag kör med datorn och bär den med mig i vått och torrt.

Nå, det första gick på garantin och det andra var inte så dyrt. Jag tappade bort några program som går att installera igen. I slutändan har jag fått en i stort sett ny dator, en nyttig läxa i vikten av att ta backuper och lärt mig hur man gör skivbilder där allt kommer med. Dessutom fick jag fyra dagar utan dator vilket inte var så dumt alls. Det blir en påminnelse om vad man kan/bör/ska/får/vill göra med sin tid. Allt bra.

Samtidigt i en annan del av IT-världen får en kollega totalhaveri på sin maskin eftersom det visade sig att det inte går att installera en uppdatering på en viss typ av edition på operativet ovanpå en annan typ av edition … Jag föredrar datorer som går sönder för att de hanteras tufft, inte sådana som går sönder när man uppdaterar systemet 😉