Igår satt jag och letade efter några filer med hjälp av Digg. En av sökträffarna pekade ut en sida som samlat Google-sökning som visar bilder man inte vill ha sett. Steget var inte långt till att tänka på bloggar man ångrar att man läst, t.ex. denna. Anledningen att jag alls besökte bloggen var en artikel i Metro och en post på Twitter där det stod att bloggskribenten framfört åsikter som är diskriminerande mot homosexuella.

Jag tycker att alla ska få en chans att uttrycka sig och uttala sig. På samma sätt har vi alla rätt att säga vad vi tycker om resultatet.

Jag tycker att Kissies blogg är bedrövlig. Posterna är illa skrivna och innehållslösa. Jag har ingen uppfattning om vad Kissie gör, hur Kissie klär sig, vad hon köper till sin lillebror i present etc. Var och en får klä sig och uppföra sig som de vill. Det kan vara högst läsvärt men Kissie förmår inte förmedla något om det hon är med om eller gör. Det finns ingen personlighet (eller tanke) bakom texterna. Det är naivt, det är okänsligt. Ovanpå allt detta ligger en tråkig attityd där hon koketterar med att hon ger 100 kr i dricks till en taxichaufför och att hon fått en bubbelpool av en sponsor hon glömt namnet på (lyckad PR-insats för det bolaget ;-)). Det hela är tomt och tråkigt.

I bjärt kontrast till Kissies blogg står bloggen som drivs av Foki. Här finns tanke och känsla i posterna! Dessutom en hel del omtanke om andra!

Foki gör mig glad. Kissie gör mig ledsen, mest för hennes egen skull. Slut för idag från oss gamla stötar!

FOKI
Anchisa “Foki” Soirak