Målet för 2014

För en tid sedan berättade jag här på bloggen att jag valt att engagera mig politiskt.

Många har uttryckt sitt stöd vilket gjort mig mycket glad. Många har också frågat: vad vill du göra nu? vad är målet med ditt engagemang? Svaret är: att komma in i Riksdagen i valet 2014.

Jag vill väcka debatt, lyfta frågor och verka för bra beslut i mina hjärtefrågor: skola, högre utbildning och forskning, barn- och ungdomsfrågor samt kulturfrågor.

En plats i Riksdagen ger mig möjlighet att lyfta och driva frågor kring lärande, ungdomskultur och internets möjligheter. Jag tror att mina erfarenheter gör att jag kan bidra med andra synsätt och perspektiv än de som vanligen förs fram i den politiska debatten.

Tycker du jag ska kandidera till Riksdagen? Vill du följa min väg mot målet? Besök min kandidatsida på Facebook och tryck gilla!

[Mina vanliga bloggposter hittar du här nedanför. Just nu är denna post sticky och sitter kvar här på toppen av bloggen.]

2 Replies to “Målet är Riksdagen 2014

    1. Tack för kryss redan nu 🙂 Det jag gärna tar hjälp med just nu är att komma i kontakt med andra moderater inom Stockholms län samt möjligheter att komma ut och berätta vad jag vill och står för. Tips mottages tacksamt!

Comments are closed.