mwÅret börjar bra. Jag är nämligen “färdig” med Mafia Wars. Inte helt och hållet färdig, förstås. Det skulle väl knappt gå med tanke på antalet “jobb” man kan göra och den fart de lägger till nya städer och länder. Färdig ska mer tolkas som att jag nu vet hur det fungerar och kan förklara detta för vem som helst. Min nyfikenhet är med andra ord stillad.

Det har varit intressant att spela ett socialt spel över webben. Det har givit fem nya vänner, enkom intresserade av att spela spelet, och det har givit anledning till samtal med andra, gamla vänner. I den meningen har mitt spelande även fyllt en funktion i att göra mig än mer bekant med den sociala webbens möjligheter.

Nu, efter 6058 avslutade jobb, 3903 vunna strider, 281 “iced mobsters”, 35 “whacked mobsters, 790 skickade gåvor, 15 vunna krig och en intäkt på drygt 160 miljoner dollar per timme så har det blivit dags att söka nya sätt att utnyttja livets små mellanstunder.

Tack till alla er som spelat med mig! Jag kan inte lova att jag inte tittar in om ett par veckor och skickar er ett par presenter 😉