4 Replies to “iThings ;-)

 1. Tack Johan 🙂

  Det där övertygade mig. Jämförde även fysiskt de olika modellerna för första gången igår. Märkbar skillnad! Anledningen till att jag håller kvar vid Telenor är att jag tänkte använda iPhonen som internet till min dator, och Telenor är tydligen de enda med obegränsad surf. Två köp i ett förhoppningsvis. Gud förbjude att nätet visar sig vara svagt!

  Hälsningar,
  Gustav

  1. Tack för kommentar! Roligt att jag kunde bidra med lite tankar. Låter klokt att använda Telenor. Jag har själv, tyvärr, haft en del problem med Tele 2 på sistone. Jag kan surfa bra från mobilen men har ofta problem med att använda telefonen som modem …

   Trevlig helg!

 2. Johan,

  Angående iPhone: Vilken modell skulle du köpa idag om du ännu inte hade ägt någon? Tycker du att iPhone 4 är värd att betala 2400 kr mera för?

  Fördelarna vad jag vet är: 1) den skarpare Retina-skärmen, 2) bättre kamera samt 3) något snabbare processor

  Bortsett från ringkostnader får jag med min nuvarande operatör (Telenor) antingen betala 100 kr eller 200 kr fast per månad för resp modell 16 GB (i 24 mån).

  Har väldigt svårt att ta ett beslut. Är kanske inte mycket mer prestanda man får för de där tusenlapparna. Help me out!

  1. Hej Gustav,

   Tack för kommentar. Skärmen på 4:an och kameran har så mycket bättre upplösning och krispigheten är så mycket bättre. När man kan köra flera appar samtidigt blir också lite mer processorkraft välkommet. Med andra ord, har man utrymme i plånboken tycker jag att en 4:a är värd pengarna! Samtidigt handlar det, som vanligt, om vilken operatör man har. Jag använder Tele2 och när jag skulle byta telefon var det samma kostnad vare sig jag tog en 3GS eller en 4. Då var valet lätt 🙂 Hoppas du fick lite inspiration!

   Hälsningar
   /Johan

Comments are closed.