Registrering vid skolan – dag ett.

Jetlaggade lyckades jag och mamma tråckla oss fram med tåg och taxi (ganska intressant at se hur två personer som inte förstår ett ord av varandra ska komma överens om pris och destination) till det hotell där mor ska bo under nästa vecka………. sedan begav vi oss direkt till skolan ….. 3 timmar efter att vi landat för att registrera mig. Jag trodde att det skulle vara färdigt och över så fort man kom in på campusområdet men tji fick jag. BYRÅKRATI! Timmar och hundratals meter av byråkrati väntade. Hit för foton, dit för nåt annat……  . ffffffu…… så vi får avsluta registreringen imorgon. Mötte upp med Stones också. Kom in på rummet det var kul …. nummer 818 – lyckonummer .    Var för trött för att ta fotonm öööööööööööh får se om jag tar det imorgon måste köpa en madrass oxå eftersom sängen var hård………………………………………………………………………………………..

………………………………..jetlag. Pappersflyplan…. bamsenektariner å  chilipizza…

5 Replies to “Registrering vid skolan – dag ett.

  1. Egentligen hade jag tänkt lägga upp en post nu (halv två lokal tid) som dokumenterar hela registreringsprocessen – med bilder! Men mobilen var urladdad och kamera-datorsladden är inte bredvid mig så det kommer ikväll. ^_^

  2. Ett steg i taget! Till slut kommer man fram. Kul att du bloggar. Glöm inte att ta bilder även om du inte lägge upp den förrän senare!

Comments are closed.