Döv sichuanes

Internet är awpsegt så inga bilder nu.

Lördag den 25

Idag har det verkligen hänt mycket konstiga saker. Jag var i rum 107 för att få reda på vilka papper jag måste ta med till notary office och tjejen som satt där kände igen mig, det var kul. Men, jag mötte en döv japansk, nej, sichuanesisk kille. Han studerar på ???? så det är en gåta varför han var på vår skola. Ännu större är gåtan varför han gick runt och letade efter internet. Med min hjälp gick han runt och frågade folk om han kunde låna det kort som ger en tillgång till skolans datorsal (det visade sig att jag hade kortet hela tiden också men då var det fösent) tills vi mötte fransyskan ?? (litet regn) som hjälpte oss på sätt och vis med datorn. Sedan visade det sig att han inte alls ville skicka något viktigt mejl eller vad som helst som jag trodde, utan han googlade lojt Sverige på google earth och loggade in på yahoo live och visade mig för sina vänner verkade det som. Och sedan ville han spela spel på datorn så jag förstod inte alls vad han gjorde  …….. och det gör jag inte nu heller.

Men idag (söndag) är det dags för mer kungfu om två timmar, ska se till att ta foton kanske. Er.

4 Replies to “Döv sichuanes

  1. Aaaaahhh han kuden ju skriva kinesiska och tillräckligt med latin för att känna igen “NARUTO” så det gick bra 😛

  2. Hur snackade du med den döva japanen? 🙂 Japanskt teckenspråk verkar svårt…

Comments are closed.