?? och dagen efter

Efter all förvirring med vad man skulle göra under vårfestivalens mest heliga dag (som var igår) slutade det med att jag vandrade till fågelboet i sällskap av alla araber och pakistaner jag lärt känna här och några till, innan stegen styrdes till MacDonalds där jag bjöd alla. Sedan hem och titta på TMNT-filmen innan det var sussanattidax vid 4 XD

Fågelboet till vänster.

Fyrverkerier 😛 De har ett slag här i Kina som låter som en kanon och ger ett skarpt ljus utan färg. Aldrig sett tidigare.

Idag då hände det något speciellt. Idag kom Rudi och Hannes hem efter att ha varit runt i Kina under tre veckor. Runt och runt är en överdrift dock, enligt Rudi var de ett par dagar i Hongkong men det var så dyrt att de tog tunnelbanan till Shenzhen (en väldigt lång tunnelbanetur rent politiskt) och avnjöt sommarvärme där tills nu 😛

Själv har jag mest rört mig på internet under lovet :->

Av någon anledning lyckades en del människor samlas för gemensam middag. När jag plockade fram den enda smällaren jag hade kvar sedan igår började alla korkade kontinentare genast dissikera den -.- Lyckligtvis fungerade den fortfarande när jag smällde den fem minuter senare.

Känns som det var fattiga bilder idag? :/

One Reply to “?? och dagen efter”

  1. Låter som om det blev en trevlig helg i alla fall i all enkelhet. Roligt med R och H; de stora äventyren blir inte alltid så stora 🙂

Comments are closed.