Intet nytt på ritfronten

Äh, skoja bara! Nu har det vart tyst på den här bloggen i fyra veckor— eftresom jag varit borta en, jetlaggad en, en har varit helt upp och ner och den sista kommer jag inte ens ihåg! Om det är en färdig sida som bara behöver skannas kommer den upp i helgen, annars kommer det ta ytterligare ett tag eftersom svenskaprojektet tar upp all tid den här helgen -det är nämligen tre seriesidor som ska ritas, och jag kan inte alls komma på hur jag ska få dem bra† Dessutom skall det planeras inför gymnasieval och habbla habbla…. det är inte lätt att gå i nian och sorgligt nog kommer det förmodligen inte bli lättare!

Lite roliga filmklipp kan jag ge de som läser detta iallafall! Även om jag inte har sett ett enda riktigt avsnitt av mupparna måste ju alla svenskar gilla den här snubben! Det finns typ 15 klipp på jtube av honom, men har man inte fått nog ska man också kolla den här länken.