Först.

Okej. Om två dagar är det dags att åka till Kinesien. Det är ganska säkert att man kommer se åtminstone ett par ganska coola saker där och eftersom facebook är blockerat i Kina skulle man gärna kunna visa vad man sett ändå, eller hur? Det kommer den här sajten vara till för. Dessutom är en dedikerad blogg (avskyr det ordet, det borde förbjudas eftersom folk har så mycket fördomar kring det ordet) mycket bättre än fb för att spara saker, så på så sätt är det här ändå något jag nästan kanske inte alls överdrivet skriver i första hand för mig själv. Eller något. Vänta er typ….. äh jag vet inte. Första posten behöver ändå inte vara till någon nytta. Ungefär som Flint alltså.

2 Replies to “Först.

  1. Jäkla kineser som blockat fb…

    Lycka till och hälsa asiaterna!

  2. Sparar den här sidan som bokmärke! 😀
    Håller med om Flint också >.>

Comments are closed.