Massiv monsteruppdatering och lite speciella nyheter

Hela ÅTTA NYA SIDOR har precis ploppat upp på bloggen! Jag har rent av lagt upp alla sidor jag hade i förrådet. Det är både Solrök och Storm som har uppdaterats så kika på vad gott jag har lagt upp!
De lite speciella nyheterna är att jag som har producerat och ritat allt på den här sajten kommer att studera utomlands det kommande året. Det gör att jag inte vet hur mycket jag kommer att kunna lägga upp på sajten nästa år, även om jag självklart kommer fortsätta rita så mycket jag kan. Jag kommer ha en annan sajt uppe där jag kommer visa alla coola och tuffa saker jag kommer se i Kina. Så, imorgon är det dags att fara så njut av uppdateringarna och fortsätt besöka sajt(erna) under nästa år för att se om det dyker upp något roligt!
Hoi hoi 😀