Studentrummet

Man blev glatt överraskad av hur studentrummet såg ut, även om det var ganska spartanskt. Två (hårda) sängar, två skrivbord med lampor, vattenkokare, TV och luftkonditionering. Sedan finns det ett badrum med varmt vatten dygnet och året runt och en toalett som man inte får slänga papper i <.<

Det är lite kewlt att rummet är på åttonde våningen så man har bra utsikt ifall man vill titta på den…. fast det gör ju att man måste vänta längre i hissen å andra sidan :/

Fast rummet blir mycket mysigare när man har inrett det ordentligt (och köpt extra madrass och kuddar)! Ali blev imponerad av hur jag och Cameron hade ställt iordning i rummet, trots att han redan har studerat här ett år o.O Så nu har det blivit en plats där man kan känna sig hemma 😛 Najs med Camerons xbox och halo 1 oxå :-> måste bara köpa fler kontroller <.<