Nu ere fredag och helg!

Men den fredagen ska jag ägna åt att äta middag med mor eftersom hon åker hem imorgon. Dessutom så har jag prov på måndag så jag kommer behöva plugga lite under helgen. 😛 Kanske blir en teknikmarknad imorgon igen. Det var najs med att kunna köpa en högtalare för 90 spänn så om man kan hitta lite spel oxå….?

Idag diskuterade vi jobb på lektionen. Det gav mig insikt om något ganska intressant: nämligen att jag igår blev erbjuden en öl av typ chefen för internationella relationer på Filippinerna. Ifall han inte bara skämtade om sitt yrke såklart. Tyvärr behövde jag avböja erbjudandet eftersom jag hade läxor att göra 😛

Här är en bild på cykeln. Den er ny åkk fin. Inga växlar, lysen eller klockor men den går fint och tyst, den är skön att cykla och bromsarna fungerar. Kanske ska montera en gastuta på den….? >:D Å ja har en hjälm som mor köpte åt mig så jag kan cykla säkert i trafiken 😀 (Ibland kör bilarna upp på cykelvägarna om det blir trångt på gatan.)

Testade den nya varianten av frukost. Drickyoghurt och snabbgröt är ingen bra kombination för magen. Men att ha med kex på lektionen gör en populär för man kan bjuda folk 😛

Såg en bönsyrsa idag o.O Väldigt tuff och stor, dryga decimetern. Det som var otäckt med den var att om man lutar sig fram och tittar på den, så vrider den på huvudet och tittar tillbaka på dig! Hur många insekter gör det?!?

För några dagar sedan så avslutade jag boken “I Am Legend” av Richard Matheson. Filmen från 2007 är baserad på boken, men är tyvärr inte alls lika bra, den innehåller inte ens hela poängen med titeln “I Am Legend”. Läs boken. Se inte om filmen. Huh.

Mer engrish

One Reply to “Nu ere fredag och helg!”

Comments are closed.