Möööh trött

Är jättetrött efter allt kringrännande idag (se påst som kommer strax). Sitter ensam på restaurangen vid dorm4, som heter Hope förresten o.O Ska nog bara äta och skriva lite och rita kanske ikväll, sedan blir det snarksnark. Har börjat tänka lite på att jag inte tränar något här. Nom nom, kycklingpilaf. Vi får se om kungfuklubben är något att ha eller om man får ordna egna intervallträningar i trapphuset :/

3 Replies to “Möööh trött

  1. Här finns det bilder från rummet. All undervisning är till så stor del som möjligt på kinesiska, men lärarna kan engelska så det blir aldrig några problem för att man inte förstår varandra eller inte kan förklara något.

  2. Hej Marcus! Kan du fota lite i ditt rum så man får se hur du bor? är all undervisning på mandarin?
    Vi mår bra, på lördag ska vi fira Alex 11 år, han ska få HoN och kommer bli så glad som få. Ha det bra!
    Kram Helena

Comments are closed.