Freesbi

Härligt att vakna klockan nio morgonen på en söndag och genast springa iväg för att träna 😛 Det var bara jag, Steve, Forrest (jupp han heter Forrest) och Amade som dök upp XD I slutändan är det nog bara vi som vill träna egentligen. För utom den obligatoriska konditionsträningen när man vill spela frisbee så tränade vi oss på att kasta rakt – vilket är svårare än det låter. Väldigt. Men om mna verkligen lyckas med kastet så förvandlas frisbeen från en rund plastsak som lojt snurrar genom luften till en rasande projektil med avsikt att slå dig blodig på munnen om du inte lyckas fånga den (stackars Steve verkar ha en skademagnet). Idag upptäckte jag också förmånerna med en estetiskt (och narrativt om man har tittat på många filmer) tilltalande plats att träna på.

(Se nedan :[] )

2 Replies to “Freesbi

  1. Är det på campusområdet, känner inte igen det … men freesbee låter kul!

Comments are closed.