Luxemburg!

Helt oväntat närvarade jag i eftermiddags vid ett arrangemang ordnat av Luxemburgska ambassaden, där de berättade för grupper av studenter om Luxemburgsk historia, kultur och värdet av EU. Många kineser fann det lustigt att i hela storhertigdömet Luxemburg bor det 500 000 människor, en 30del av Beijings befolkning, och av dessa är endast häften riktiga luxemburgare… Fyra burgare fanns det där för att underhålla oss, det är inte ofta man är omringad av luxemburgare! Deras ambassadör är en kul typ förresten. Luxemburgs enda universitet öppnade porten 2005 :3

När klockan inte är tio på kvällen skall jag skriva och lägga upp en post om helgens frisbeeturnering också!

Bild: äkta luxemburgska visar upp sedtrogen luxemburgsk våffelbakkonst.

One Reply to “Luxemburg!”

  1. Vad allt kan man inte råka ut för i Kina! Vad var din roll på mötet som representant för Konungariket Sverige? Bakade ni våfflor där och då?

Comments are closed.