Analys av Zea Mays

Här ska jag skriva om hur det var att rita Zea Mays och vad jag tyckte om resultatet.

Zea Mays var ganska oplanerad när jag började rita den och hela serien bygger på ett enda skämt: att engelskans corn (alltså majs) låter som namnet på guden Khorne från Warhammer 40 000-världen. 17 sidor för ett skämt. Dåligt val för mig att rita då jag bara blir trött av att rita sidor som egentligen inte bidrar till storyn eller innehåller skämt, och detta sänkte kvaliteten grovt på vissa sidor … Alltså kunde ju resultatet också blivit bättre. Tiden det tog att rita serien förlängdes också med två och en halv månad (!) eftersom jag vart så oinspirerad varje gång jag hade tänkt rita en sida till. Men i och med denna post är Zea Mays i alla fall slut, och jag kan lägga ut första sidan i nästa serie så fort jag fått tag på scannern. Titelsida (och titel) kommer i värsta fall senare.