Strax hemma

Detta är inte bara en post utan också svar på Birgits kommentarerpå den förra posten. Snart är jag hemma i Sverige igen, och jag tror inte jag kommer fortsätta skriva denna blogg, den har uttjänat sitt syfte.

Däremot känner jag att jag hade kunant posta lite om det som har hänt medans familjen är här, men jag orkar inte riktigt och det kan jag berätta ur egen mun hema istället kanske……

3 Replies to “Strax hemma

  1. Nu har många sagt att jag borde “skriva av mig”, skriva saker som året har fått mig att inse eller att tänka på. Vi får se om jag kanske kan få till det också innan jag återgår till att blogga serier igen 😛

  2. Hej Marcus!

    Tack för dina intressanta och roliga beskrivningar från året i Kina. De har förgyllt många kollektivtrafikresor under året som gått.

    Välkommen hem!

    /Claes

Comments are closed.