Bao och vinden

Tack vare att Shanshan läser kinesiska nyheter vet jag nu att fröken Bao, som jag skrev om nyligen, är en del i ett lurendrejeri och hon själv finns förmodligen inte. Tydligen är det fler än vi som har uppmärksammat all reklam som dykt upp överallt och någon har undersökt det hela noggrant också. Skojarna bakom fröken Bao använder henne för att lura någon hundralapp av folk. Men det kommer nog inte fungera så länge till.

På tal om något helt annat var luften helt fantastisk idag – AQIn var endast 16! Det är förmodligen tack vare de starka vindarna igår, om inte något annat. Hoppas att höstvindarna håller ut genom hela vintern också!

One Reply to “Bao och vinden”

  1. Så bra att ni kan anda s igen! Hur går studierna? Är de annorlunda jfm förra gången el är de upplagda på samma vis.
    Kram
    Farmor

Comments are closed.