Mjölkbudet som försvann

55815
Saknas

Företaget Sanyuan leverar mjölk och sötad yoghurt till dörren. Det är ganska billigt också, 180 kronor i månaden för två flaskor om dagen. Men nu är mjölkbudet borta och vi har ingen aning om vad som har hänt. Den senaste kontakten var för fyra dagar sedan, då mjölken stod i lådan utanför dörren som vanligt. Sedan dess finns ingen mjölk, och budet svarar inte på telefonsamtal.

Härav skulle vi kunna dra slutsatsen att han blivit kidnappad av en triad, svalt en skata eller av någon annan naturlig anledning inte kan utföra sitt arbete. Men det förklarar inte varför inte ett nytt mjölkbud tagit den försvunnes plats. Det hela är ett riktigt mysterium. Vi får se om svaret någonsin uppdagas.

One Reply to “Mjölkbudet som försvann”

  1. Han har börjat leverera öl , mera lönsamt kanske o surnar inte så fort? Kram
    Farmor

Comments are closed.