???

Eftersom tisdagen var så lång så har resten av helgen hittills mest spenderats på att sova och titta på film, både crouching tiger hidden dragon och hero. Eller, det var inte helt sant.

För det första så har jag fått problem med mitt visa. Jag måste ta med min legal guardian till ett så kallat “notary office” och få ut ett papper som krävs för att jag ska få ett helårsvisa. Detta skulle inte vara så svårt ifall jag kunde få all information av skolan, men nu under midhöstfestivalen är hela skolan stängd 😛 Det är i alla fall två veckor kvar innan min vistelse i Kina blir illegal så förhoppningsvis kommer det lösa sig. Om man vill uttrycka sig lite vemodigt, eller vad nu det där ordet jag har glömt vad det hette var.

För det andra så var det födelsedagsfirande igår för en klasskamrat. På Pizza Hut. Apdyrt. 50 spänn för en pizza – det är hutlöst! Å de är bara häften så stora som de i Sverige. Fast de är goda iaf :-> Sammanlagt var det dryga tio språk runt bordet och Amade stod för 4 av dem o.O Men jag fick höra flera roliga historier som handlar om koreaner som Stalin flyttat till kazakstan och hundar. Koreaner käkar nämligen hundar.

Kul med katterna som springer runt på campus. :3

One Reply to “???”

Comments are closed.