Jag venne var jag ska börja men det kommer sluta någon gång senare

För att börja med något lättsinnigt: Minns ni sången från VM som sjöngs av danskarna? Annars är det bara att fråga Andreas. Jag hörde den just här i Kina. Men. Dubbad på kinesiska XD Samma melodi fast allt på kinesiska, jag undrar om de sjöng om samma sak som i danska versionen eller om någon bara kopierade melodin 😛

För det andra så var jag just på ett notarium publicum med min legal guardian men där sade de att ett par papper jag hade måste skickas tillbaka till Sverige, processas, och sedan hit igen innan de kan göra något. RAGE! Eller, jag rageade faktiskt innan det ,när de stängde av min rumsnyckel igen eftersom jag inte har ansökt om helårsvisa än, vilket gjorde att jag inte kunde komma åt papperen jag skule ta med till notarium publicus. Fffffu. Allt är en jäkla karusell.

Så när jag gick till rum 107 och frågade vad jag skulle göra nu sade tjejen där att jag har egentligen två val (i den här takten kommer jag att lära känna henne bättre än min lärare -.-) och valen är:

1. Stanna i Beijing illegalt (eftersom det är lv när mitt visa går ut komer jag inte missa någon skola) och bötfällas 500rmb per dag. Sammanlagt tre-fyra dagar.

2. Åka till Hongkong och ansöka om ett nytt 30-dagarsvisa. Kaboom. Kan inte göras i Beijing. Hongkong.

Så om ni behövde välja mellan dessa två vilket skulle ni välja? Det syntes tydligt på Henri vilket han föredrog iaf.

Poängen är den att om allt går väl kommer det bara vara en massa arbete att åka till Hongkong, helt onödigt. Men om det blir ytterligare förseningar av visa kommer böterna få en att åka till Hongkong iaf.

XD Awwww man………………………………………………

4 Replies to “Jag venne var jag ska börja men det kommer sluta någon gång senare

  1. Haha jag åker gärna till Hongkong men helst någon gång då jag har planerat det själv :P:P:P Men om jag då ser han ska jag hälsa!

  2. Åk till Hongkong för fan, och hälsa Jackie Chan från den glada jäveln han mötte i Stockholm för ett år sedan.

Comments are closed.