Människor på universitet

Fortafarande september den 27 :3

Nu har jag två nya personer att berätta om och lite mer om en ni redan har hört talas om, nämligen Amade. Amade (egentligen Hamad tror jag) är från Pakistan. Han e 24 år gammal men verkar yngre. Han gillar sin mamma och har inte cyklat sedan han råkade ha sönder sin fina cykel för 6 år sedan genom att hoppa nedför en trottoar. Han är rädd för blod (vilket visade sig genom den här historien han berättade: Amade köpte en gång en killing och födde upp den. När den var vuxen så sade Amades pappa åt honom att slakta den inför familjefesten. Så Amade tog kniven och gick fram till geten. “Jag ska göra det, jag ska göra det…” åsså svimmade han. 😛 När vi frågade hur det gick för geten så svarade Amade “Den smakade bra” XDXDXD) och är en manlig man. Enligt honom är det manligt att avstå från saker som lockar en (och enligt islam är det religiöst riktigt att avstå skadliga saker) så han varken röker eller dricker. Talar en fyra språk förutom engelska och kinesiska, allt ifrån arabiska till en indisk dialekt.

Killen med gröna förklädet jobbar på cafe Hope som ligger vid dorm4. Han är nog den snabbaste och bästa av alla servitriser/servitör som jobbar där. Det roliga med honom är att om man en gång fångat hans uppmärksamhet, som genom att prata med honom, eller som i mitt fall rita en bild som han gillar av en robot, så kommer han gärna och sätter sig bredvid en om han har rast eller går och kolla lite vad man håller på med. Det är underligt vad trevligt det är när det är någon som verkar helt utan anledning intressera sig för vad man gör.

Steve. Är från Amerika men eftersom han har kinesiskan i blodet så ska han läsa till översättare/tolk här på BLCU under fyra år. Han e 18 och jag råkade slå honom på nosen under WingChunträningen men han tog det gott så jag bjöd honom på middag och vips hade jag och Amade och Cameron en ny vän :3 Steve tyckte att middagen var det roligaste som hittills hänt honom under hans tid på BLCU och han tränade Tae Kwon Do (ni vet den där koreanska kampsporten där man bara använder sparkar).

Imorgon ska jag tillbaka till 107 och se vad som händer…. ska se om mitt visa kan förlängas eftersom Kinas ambassad i Sverige blev förvånade när de hörde om mitt ??. Åsså ska jag ha en lapp att visa för gnollerna här i lobbyn i dorm 4 så min nyckel fungerar igen :@