Ultimate frisbee

Som jag och Amade bestämt under middagen  igår så mötte vi Steve efter träningen idag för att spela ultimate frisbee med ett gång som Manuel (från Mexiko) hade dragit ihop. DE var alla definitivt mer erfarna än mig och Steve men Amade verkade som om han kastat frisbee hela sitt liv…. .den mest uppseendeväckande i gruppen är nog killen med en förtvinad arm, som ändå är kung på både frisbee och nunchakus 😛

Nu har jag fått min nyckel återaktiverad iaf, men visat återstår fortfarande att se hur det ska lösas… problemet ligger i att jag fyller 18 2011 och inte 2010.

Alla ryssar jag stött på här hittills är alla bättre än de man möter genom HoN, kom jag att tänka på förresten.

Och man har inte så mycket hemlängtan faktiskt. Kanske saknar att kunna bada ibland eller liknande, så där en gång om dagen men sedan påminns man strax om hur trevligt man har det här ^^

2 Replies to “Ultimate frisbee

  1. HoN är Heroes of Newerth, ett datorspel. Ryssar är kända för att vara dåliga på det.

Comments are closed.