Träningsvärk D:

Var förbi 107 idag igen 😛 Jag frågade varför jag inte kunde ansöka om visat tidigare för att slippa det här, men hon påpekade att innan vi kan söka visum måste vi få tillbaka resultaten från medical-checkupen här i Kina. Hurr. Jag ska iaf till Run Run Shaw imorgon och uppsöka Mr. Zhang så att jag kan få slut  på de ständiga problemen med min nyckel……. hoppas att han är rätt person.

Jag lärde känna mina svenska grannar, Malin och Elin, idag. De har inte haft samma problem som mig eftersom de är födda 92. Vi upptäckte att de deltog i Chinese Bridge samtidigt som mig och Cameron och Hampus. De företrädde Nacka gymnasium den gången XD

Tredje Wingchunlektionen idag, nästa blir först den 11 oktober. Vi lärde oss en teknik med armbågen och den “mjuka handen” som man använder för att blockera – är man skicklig kan man blockera en fiendes upprepade attacker med bara en hand 😮 Nu värker det i hela kroppen av all träningsvärk men “Fiskarens Fiende” av Finntroll fungerar som smärtstillande (jag har stretchat, så ingen snusförnuftigar sig).

Jag har inte haft med några bilder på ett tag, lite tråkiigt tycker jag mest… hmmm….

4 Replies to “Träningsvärk D:

Comments are closed.