Filmer och sådant.

2-3 oktober

Resident Evil – Apocalypse: Gör dig själv en tjänst och se inte den här filmen. Inte ens i 3D. Du kommer bara gå därifrån och undra hur man så till det yttersta kan förinta en framgångsrik trilogi med noll kunskap i berättande, filmskapande och musikval.

Sword of the stranger är en kul liten animefilm. En vanlig actionfilm man har sett ett par gånger redan, tycker du den är cool gillar du den, annars gillar du den inte. Handlar om ett gäng kineser och två europeer som kommer till japan, därav titeln.

Saving Private Ryan är bättre än Kellys hjältar på de mesta sätt och vis.

Ali (en annan Ali) kan man hitta i parken på soliga dagar där han sitter och läser ur koranen. Han kommer från de nordliga (lugnare) delarna av Somalia och är här det tredje av fyra år. Han pratar gärna väder, skola eller religion om man vill.

I biblioteket finns det av någon anledning en DVD-shop. Det skulle mycket gärna kunna vara så att de säljer kopior men chansen är stor att de säljer de billigare versioner av riktiga DVD-filmer som företagen skeppar till Kina för att konkurrera med piraterna. 28 Weeks Later, Flags of our Fathers och Princess Mononoke för sammanlagt 80 spänn känns väldigt prisvärt eftersom alla är i fejkad blu-ray (=fungerar på DVD) och inte har en massa folk som reser sig upp och blockerar bioduken som en viss Resident Evilkopia 😛

Jag begav mig ut för att hitta den affär där Max köpt sina affischer. Den skulle ligga under macdonalds och efter ett tag hittade jag en animeaffisch med en pil som pekade ner i en källare under kvarteret. Där nere fanns en frisör och en juvelerare. Så jag gick in till juveleraren och där fanns det så mycket knasigt att jag måste ta en massa foton och visa det. Bakom musikaffären fanns en håla full med DVD-kopior, dockor och annat av mer eller mindre tvivelaktig karaktär till salu. Mer om detta om ett tag.

4 oktober

mröööööööh gäääsp

5 oktober

Måste köpa internet så det blir lättare att skriva på bloggen och allt. Inte för att det går att göra under lovet <.<

3 Replies to “Filmer och sådant.

  1. Vi har internet men man måste ju gå ner åsså ere långsamt åsså kostar det bara 100 i månaden att ha ordentligt internet på rummet.

    Å Saving Private Ryan har bättre strider än Kellys hjältar. Hjältarna har bättre akraktärer dock, men ändå.

Comments are closed.