Mögel.

Fast inte i rummet. Det hade varit lite ruskigare, men det här var tillräckligt ruskigt för mina körsbär som jag glömde i en skål.

Hmmm… gör mig ledsen att titta på dem :/ Bara de inte kryper ut ur papperskorgen
<.<
>.>
T.T

Nu har jag glömt bort att skriva om min frukost två dagar i rad >.< Får se till att göra det imorgon med så mycket bilder jag kan, ids, få tag på. Åsså ska jag lägga upp mer om Nunchks och Wing.Chun, hmmmm <.<

Här är en lustig dörr.

EDIT: Under lunchen satt jag och Hannes och Henri och diskuterade länder och militärhistoria och språk, ända tills vi alla tre var lätt druckna på våldsförskönande och nationalism, någon ända av dem iaf. Det spiralerade vidare till Slovakiens ekonomiska situation under Hitler, bonkrar, Sveriges krig de senaste 950 åren och Finlands strider mot Ryssen på förtitalet. Just när riksförtalandet, historieberättandet och dräpandet av rasism och historieberättandet om finnar som klådde ryssar och ännu mer av det senaste nådde sitt klimax så fångade min rödhåriga, ryska klasskamrat vår uppmärksamhet. Hon sade:

-“Stör det inte er att jag sitter här när ni pratar om sådant?” (“sådant” som i “sådant vi pratar om just nu”)

Vi tittade på varandra och sade:

-“Neeh det var du som gav oss idén.”

Å sedan drev vi vidare bort mot Vaxholms fästning till.

5 Replies to “Mögel.

 1. Nu blev det kompicerat. Förtod du inte min dolda mening eller gjorde du det och testar mig nu för att se om jag förstår att du förstod? …….

  Poltava diskuterade ändå ett par dagar tidigare 😛

 2. “Sveriges krig de senaste 950 åren och Finlands strider mot Ryssen på förtitalet. Just när riksförtalandet, historieberättandet och dräpandet av rasism och historieberättandet om finnar som klådde ryssar och ännu mer av det senaste nådde sitt klimax så fångade min rödhåriga, ryska klasskamrat vår uppmärksamhet. Hon sade:
  -”Stör det inte er att jag sitter här när ni pratar om sådant?” (“sådant” som i “sådant vi pratar om just nu”)
  Vi tittade på varandra och sade:
  -”Neeh det var du som gav oss idén.” ”

  Skulle varit ett passande agerande för att försvara Sveriges ära.

 3. Du borde rest dig upp, vält bordet och ropat: “POLTAVA?! THERE WAS NO POLTAVA, HAS NEVER BEEN A POLTAVA AND WILL NEVER BE A POLTAVA!”

Comments are closed.