Läxor och ofoton

Idag har jag en del läxor att göra tills…. imorgon. Så jag ska fatta mig kort.

Till och börja med har jag bara ofoton idag, hade tänkt ta ett foto nu på kvällen men min mobil har ingen blixt T.T

Måltavlan för min fotoentusiasm skulle iaf ha varit en av de högtalare som sitter runt skolan. Jag misstänker att det finns en grupp studenter, närmare bestämt kinesiska studenter som har tillgång till dessa högtalare för om kvällarna bjuds man med tur på musik som antingen är kinesisk eller spelades där i väst för många år sedan. Med allas vanliga tur hör man vanligtvis någon slags…. pratshow (?) på kinesiska eller med otur något som låter som om man har kopplat karaoken till högtalarna. Jag förstår bara inte ifall detta är någonting skolan har arrangerat och planerat eller om någon radikal studentgrupp med eller utan våld får tillgång till systemet. Ingen använder det förutom på kvällarna heller o.O

Idag fick jag och Cameron tillfälle att stifta bekantskap med Oskar under lunchen. Oskar är en 30 typ och jobbar på Volvo, valde att studera kinesiska under ett halvår efter Geely. Han är intresserad av foto och har med sig sin überkamera, nu pimpad med kinesiska tillbehör.

Det här har inget med Kina att göra men jag skriver om det ändå för jag är så glad att jag gjorde det. Jag. Har. Uppdaterat min mobils mjukvara! 😀 Version… 4,1 tror jag? Gör den mycket snabbare så kameran behöver inte fem sekunder på sig att processa bilder man tar t.ex. -.-

Å jag glömde bort frukosten igen 😛