Ehmm…. frukost…. å… stuff.

Alright så hittills har jag haft det större eller mindre nöjet att äta frukost. Olika dagar äter man olika frukost. Öhm… så. Om man äter frukost på rummet kan man laga sig gröt och bröd med sylt och jordnötssmör, yoghurt och mjölk (en halv liter). Allt detta är snabbt att tillaga, kan förvaras länge (kinamjölk kan förvaras i 35 dagar, jag undrar om det berör på förpackningen eller innehållet) och kan köpas i Beijing och fömodligen de flesta städer. Intas för det mesta under morgontrötthet med zombielika symptom innan man lagar sig till skolan.

Om man är morgonpigg eller lider av sömnlöshet kan man gå till matsalen runt klockan sju sådär och bjudas på, köpa en ätpinnevänlig frukost med…. allt möjligt torrt och vått men jag köper chickybits med fettimpregnerat bröd. Har jag skrivit om det här redan? Känns som det…..

Den tredje metoden att inta  morgonmål enligt Marcus filosofi, frukostologi är att köpa mat från en näraffär på väg till skolan och ta med sig te eller mjölk, en halv liter, hemifrån. Tyvärr äter jag alltid upp allt innan jag kommer på att jag borde fota det T.T Fotade inte ens resterna :/ Men förutom dryck består den av en grov macka med ostkopia, skinka och ägg på tillsammans med två bananer. Jag har inte vågat mig på majskolvarna och bullarna än J.O

Idag var det fullt på fotbollsplan men vi fick en del frisbee spelat på basketplan 😛 Jag, Cameron, Amade och Steve var de enda som brukar spela, nya var Lina och Nikola och Henri från min klass och två tjejer som Forrest hade skakat fram någonstans ifrån. Nikola sade att han aldrig kastat en frisbee innan men det är VÄLDIGT svårt att tro… :]

Kommer ni ihåg att jag skrev att vi hade varit på ett pick-up spel och spelat med Beijings bästa? De har flyttat inomhus på grund av kyla. Samtidigt har de flyttat till andra sidan Beijing, till Chaoyangmen och flyttat tid så det krockar med Wing-Chun på onsdag -.- Fffffu.

Spelade mer HoN – SW:4-2 och Gaunt:5-2 fast jag förlorade båda T.T

2 Replies to “Ehmm…. frukost…. å… stuff.

  1. Tja,,,,, en vanlig vecka kan jag ju bara spela på fredag- och lördagnätterna om jag vill spela med er. Om ni inte nattgibbar och jag spelar på morgonen såklart <.<

  2. HoN-KUNGEN vi MÅSTE LIRA!! Säg en tid! Lördag funkar inte för mig för mig för när du är vaken gör jag högskoleprov.

Comments are closed.