Vilse i Walmart

Letade efter stavar idag eftersom vi vill testa att träna kampsport med stav. Som sagt fanns det bara pinnar av metall och plast i ??? så jag åkte till walmart en station söderut. Nu vet jag hur Alice i plastlandet kände sig, det går inte att beskriva med bilder eller ord hur förvirrande det var men jag gör mitt bästa att beskriva obeskrivligheten. Walmart var som om ett gäng byggarbetare hade byggt varsitt hus på samma tomt, med olika ritningar och ändamålsplaner o.O Det var säkert här South Parkskrivarna fick inspiration till avsnittet om Walmart.  Å jag hittade inga stavar där heller. Det har slagit mig att i ett land där man bara kopierar varor, helst de populäraste varorna, så blir utbudet ibland ganska snett? Det är ofta som man ser identiska varor på helt skilda platser men inte det man letar efter…..