?????????

Î Hur man säger god dag på Beijingska 😛

Idag frågade jag laoshi var man kan hitta stavar och hans svar var ganska självklart – sportaffärer hittar man vid Beijings sportuniversitet. Herp. Så på lördag drar vi dit och kikar…

Jag kan inte riktigt minnas om det är något jag glömt att berätta om som ni skulle vilja höra mer om. Det är lite underligt att fråga “vad vill ni att jag ska skriva om?” men om ni hört något om Beijing som ni vill att jag ska kolla upp eller besöka eller om ni vill veta mer om något jag skrivit om i tidigare poster, så gör en kommentar där ni säger det. Då tar jag foton och skriver rättstavat och allt. Åsså blir det asbra och min hemsida ser pr0 ut.

4 Replies to “?????????

  1. Som ligger strax väster om den Gyllene Tigerns Bro till vilken man kommer genom att gå över Jadeliljans äng 🙂

  2. Berätta gärna lite mer om dina möten och samtal med de infödda, vare sig de är studenter, rickshawförare, butiksinnehavare, svärdskämpar eller byråkrater! 🙂

Comments are closed.