Vad tänkte jag skriva?

Kan inte alls komma på vad jag hade tänkt skriva om eftersom jag har mått ganska dåligt de två senaste dagarna av uttorkning och fortfarande är lätt snurrig…. så jag orkar inte heller koppla upp mobilen och se om jag tagit några roliga foton :]

Men öööhhhh…. i helgen fick jag tillfälle att för första gången testa karaoke under firandet av en klasskamrats födelsedag. Uhm, det var kul. Genrerna var följande: Manlig singelartist från fastlandet, manlig singelartist utifrån fastlandet, kvinnlig singelartist från fastlandet, kvinnlig singelartist utifrån fastlandet, kinesiska grupper, amerikanska och europeiska grupper, koreanska grupper och till sist japanska grupper. —-de hade väldigt mycket ABBA.

Så det var väl något iaf.

3 Replies to “Vad tänkte jag skriva?

  1. Abba – Guess it was your time to shine;) Men God fortsättning!

  2. Hoppas du mår bättre nu. Har du fått vissen mat? och därav uttorkning? Kul med karaoken, ABBA suger som Sofia säger.

Comments are closed.