Test och regler

4 januari

Hurra jag och Henri var så glada för vi var bjudna på lunch hos Amade i dorm1 nu skulle vi slippa matsalsmaten men i dörren blev vi stoppade av laoban O.o Tydligen är det så att i dorm1 är det inte bara så att besök är förbjudet efter elva, utan också mellan 10 och 16 mitt på dagen <.< Ingen lunch :/ Om något så är den incidenten anledningen till att undvika Kina som land, för risken är överhängande att det kommer hända, och eftersom ingen vill berätta varför dessa till synes kokobänga regler existerar blir man väldigt förbannad 😛

Grammatikprovet var inte alls så svårt. Sex sidor av att göra meningar, svara på frågor och välja rätt alternativ. Enda problemet var att jag glömde bort hur man skrev “?” så jag skrev “??????????” istället. :] Hoppas det kommer funka.

Var sjuk under tiden som vi skrev de båda första proven >.< jätteont i vänster sida av ansikte och hals så jag var tvungen att äta mitt äpple med en sked 😛 Men nu är det bra igen 🙂

5 januari

Idag var det hörtestet, förberedde igår väldigt bra med att se Reign of Assassins, vilket tyvärr mest var en kärlekshistoria snarare än en fightingfilm :/ Men ändå, inte det här testet var särskilt svårt det heller. Reign of Assassins handlar om en lönnmörderska som förråder sin klan eller vad det är då hon stjäl den artefakt som de sökt så länge efter. Hon planerar att starta ett nytt liv och gömma artefakten för alltid men tror ni attd et kommer funka? Nääääääää.

Klart slut. Mötte ??? i matsalen men jag kände inte igen honom först XD Rolig typ, men kanske inte någon man skulle lita på. 😛

10 Replies to “Test och regler

 1. Det är därför man låter bli att ens försöka förstå månadsmärkenas natur och istället köper ett laddningsbart tunnelbane/busskort.

  Hah, om jag kunde skulle jag gärna lägga upp det på utube ……

  Efter så mycket smicker gör Haralds cynicism mig mycket gott 😛 Slipper sticka huvet i sanden av …. wat. Hur kommer det sig att i ett land där man har tuggat ris i tusentals år fortfarande inte kommit underfund med hur ris kan användas för att suga fukt ur socker och salt…… graaarrr.

  Låter toppen ^^ Har du plockat fram teknikboken från nian eller?

 2. BTW jag har också sett det klippet och jag börjar bli rädd för att träffa dig igen…känns som om att jag kommer få mycket spö :S

  In other news…gurra och jag planerar en uppdatering till iPhone 5 som kanske kommer innehålla en radiofunktion 😀

 3. Och jag kan konstatera att Marcus har den konstigaste… 😛

 4. efter att ha sett nämnda videoklipp kan jag konstatera att jag har världens coolaste kusin.

 5. Marcus
  Hela familjen har just kollat på ditt TV-framträdande. allmänt jubel! Jättehäftigt! Har ni lagt ut det på Youtube?

 6. Det finns massor av tokiga regler i Kina! Somliga förstår man inte dessutom byts de!

 7. Förresten, på tal om tokiga regler så läste jag just i en bok att om man vill ha ett månadsmärke för kommande månad till tunnelbanan i Peking så måste man visa upp sitt månadsmärke för innevarande månad …

Comments are closed.