Början på slutet

Så har den tredje dagen av vårfestivalen avslutats. Kineserna börjar tröttna nu, idag började fyrverkeriet vid fyra och var slut innan tolv… å jag glömde min jianzi i parken :/ Hoppas den är kvar i morgon. EDIT: Jiànzi (??) betyder “fjäderboll”, samma ord på både kinesiska och svenska för den i talspråk så kallade “badmintonbollen”.

Kul om att lära känna människor igen. En snubbe som jag hejat på ett par gånger visade sig vara min granne. En ny bekantskap, Anthony visade sig känna samma snubbe, som vi dessutom stötte på ensam i matsalen. Vi gav honom middagssällskap och nu har jag två nya nummer på mobilen inom loppet av ett par dagar :] Vet inte om man kan göra något ordspråk av det här <.< För trött—

Sist, Idiocracy är en väldigt bra film, se den.

One Reply to “Början på slutet”

  1. “Det här är inte slutet, det är inte heller början på slutet, men det är troligen slutet på början”……W.C.

Comments are closed.