Öhmmm…..

Jag skulle skriva om…. uhm… .något å så om snabbmat. Vad är det jag har glömt? Ingen aning, men jag kom just på något annat intresssant.

Mängden fyrverkerier hade just börjat minska men idag smällde det nästan mer än första dagen. En kinesisk vän sade att idag är “lilla året”. Verkar som om vårfestivalen har många fler detaljer än man får veta när man frågar hur det firas.

Åt snabbmat från ett gatustånd igår. Något man trodde vara pasta var egentligen ris….. kakor typ. Man kan göra deg av ris vilket blir sött, men inte riktigt dessertsmak så man kan ha chili på det. Smakar inte så gott som det såg ut att göra :/ Någon slags bakade bollar som man trodde skulle innehålla bläckfisk men innehållet var oidentifierbart. Lägg ketchup och typ majonnäs på det och du har en snurrig smakupplevelse. Köttspett och mjölkte räcker för att glömma alla överraskningar iaf. 😛

Idag är det smogigt och kallt. Innnedag :]

One Reply to “Öhmmm…..”

Comments are closed.