Stötte ihop med militären :D

Onsdag

Man måste registrera sig på nytt inför nästa termin, vilket jag gjorde i torsdags. Det var lika idiotiskt anordnat som förra gången, men studenter som ska fortsätta studier behöver bara förbereda tre dokument så det tog bara timmar istället för dagar ^^ Det var samma kvinna som jobbade i 107 i torsdags som när jag behövde all hjälp med mitt visa. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över att hon både kände igen mig och mindes mitt namn, bevisar bara hur många gånger jag behövde gå dit och be om hjälp.

Idag, fredag, åkte jag, Steve och Robert till ‘Peaceplace’, ???, för att besöka de ???, militärvaruaffärer som finns där. På vägen dit passerade vi en enorm port med en skylt där det stod “military forbid the area” XD Steve tog ett foto. Dum idé 😛 En av soldaterna sprang ikapp oss och tog med oss tillbaka till porten. I början var han ganska framfusig i sitt förhör men så fort han upptäckte att Steve och Robert var noterade som amerikaner i sina studentkort blev han mycket vänligare. Jag behövde inte ens ta fram mitt (utländskt utseende ftw :3). Lyckligtvis behövde vi inte följa med in på området för vidare förhör och inga studentkort blev fotokopierade men fotot raderades :/ Vet inte om jag var orolig eller förtjust över det faktum att de andra soldaterna stod och iakttog oss med sina QBZ-95 i händerna och samtidigt övervakade förmodligen minst tre kameror hela händelseförloppet XD

Militäraffärerna var intressanta iaf, mycket kopior av ryggsäckar och uniformer och tyska emblem, en del nördiga tidningar, hjälmar, airsoftglasögon, överprissatta knivar och annat lullull. Tyvärr var inte batongen till salu :/

Mer snö idag 😀 En två centimeter kanske

Ett foto av snön eftersom jag inte har några från utflykten >.< Utsikten från rummet.

One Reply to “Stötte ihop med militären :D”

  1. Vilken historia! Dumt att fotografera vissa saker!- Det ser kallt ut,klä på dig!

Comments are closed.