Bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Tränade WingChun idag igen – om man har tränat förra terminen kan man delta det här halvåret gratis.

Satt i 704 med slovakerna och väntade på att middagsdags skulle närma sig då Chenlaoshi (idrottsläraren) ringer. “Marcus”, säger han, “ta med dig Alex och kom till gymmet så snart som möjligt!”. “Hepp.” säger jag och drar dit med Alex, för när Chenlaoshi vill att man ska inställa sig så är det bäst att gå dit, för om det inte är något häftigt på gång får man ändå alltid en bra historia. När jag anlände var det ett par andra kampsportstudenter där, lärarna och en kvinna med mikrofon och en man med kamera. De ville att jag skulle sjunga för dem. En svensk och en kinesisk sång, hepp, körde på och det gick väl lite mindre än lagom bra. Men iaf, sedan visade jag upp lite WingChun med CHenlaoshi och i slutändan verkade de flesta vara nöjda… Alex glänste med en irisk sång och dans till den

Efter detta följde jag med Chen och ChangQuan laoshi och mikrofontanten till matsalen för middag. Det sägs att för att kunna föra de flesta konversationer i kinesiska bör man behärska en 3000-3500 ord. Eftersom jag kan en 1200 sådär förstod jag lika stor del av konversationen. Fick det i slutändan förklarat på engelska (Chenlaoshis halvbra) att de diskuterade ett projekt Chenlaoshi inlett, eftrsom jag fick det förklarat på engelska verkade det hela lite flummigt men skall i alla fall vara en film om hur kampsport fungerar eller något sådant…. ska vara gratis iaf så hoppas att den blir färdig innan jag åker hem i sommar ^^

Efter middagen umgicks jag med ryssar och slovaker, det visar sig att Andrej är en erfaren dansare, så jag och Henri och Angelina fick genomgå ett test för vilken av oss som skulle vara den bästa dansaren … .:P Angelina fick bäst betyg eftersom hon tydligen “lyckades bättre än de flesta…. män”. XD

Har lärt mig lite mer om massage och nervpunkter idag också >:D

Torsdag…..

nytt vatten i parken och blommor på träden ……

 

One Reply to “Bla bla bla”

Comments are closed.