Sjukhus och svenska valet

Så nu har jag besökt ett kinesiskt sjukhus. Jag var där för att kolla upp en missfärgning i huden som uppstått efter att jag tagit blodproverna under physical checkupen. Men kirurgen som jag pratade med kunde ingen engelska och han var så gammal så jag kunde varken förstå hans tal eller hans kroppspråk. Bara vid ett tillfälle tyckte jag mig höra ekot av en inbillning om att han pratade om blodprover, när han svarade på min serie gester och pekningar. Till slut skrev han en lapp som jag gick och fick översatt. På den stod: “fullt normala symtom, går över om ett par dagar”. Så det var ju roligt i alla fall. På något sätt.

Lolol, nyheterna går på TV och det handlar om svenska valet! V och C och SD och M har blixtrat förbi tillsammans med S i ett långt reportage för att vara CCTV. Undrar varför de rapporterar från svenska valet, av alla länder!

2 Replies to “Sjukhus och svenska valet

  1. Hej igen Marcus,
    Roligt att de skriver lite om valet. Det ska bli spännande.
    Är du klar med hälsokontroller?

  2. Jag antar att Sverige har ett ganska intressant politik-klimat med så jämna block och det stora antalet partier i riksdagen 🙂

Comments are closed.