Om nom nom

Åt jiaozi och nudlar tilll midag, de man kan köpa i gatuköket vid Wudaokou. NAM NAM NAM.

Betalade hyran idag också. 3000 för ett halvår. Illa att vi måste betala överhuvudtaget egentligen men vi får se. Skönt att inte behöva flytta till dorm1 i alla fall, med delade toaletter. De har verkligen dåliga datasystem här i Kina. Ordern att vi hade betalat kunde inte flyttas digitalt utan vi fick papper (som kvitton i för sig….) som vi behövde för att låsa upp vårt rum igen.

3 Replies to “Om nom nom

 1. Hej Marcus,
  Kul att läsa att du verkar komma tillrätta i Mittens Rike, fast jag antar att du fortfarande har ett antal kulturkrockar framför dig.
  Otroligt att höra att Kineserna kommenterade det svenska valet. Det finns väl ett tjogtal kinesiska städer som har fler innevånare än hela Sverige, så jag antar att kunskapen om ditt fädernesland är låg.
  Nu ska jag iväg och rösta.

  Måns U

 2. Nomnom! Gott, gott. Roligt att du hittat något extragött!
  Kram

Comments are closed.