Ben, stav, plugg och duhdpadi

Jag har ont i benet 🙁 Förmodligen för att jag sprungit en massa med frisbeen men om det blir värre knallar jag självklart bort till skolans sjukhus och får det sett på 😛

Tränade mer stav idag 😀 Hannes som är från Sverige har tränat det i fyra år tidigare i livet och visade vad han lärt sig. Ett kinesiskt ordspråk säger att staven är alla vapens morfar <.<

Pluggade (lite) i biblioteket med Alan och Melissa (tror jag hon heter <.<). Alan e kines å innan du har mött honom vet du inte vad försiktig och ödmjuk är. Alan ska nog få en egen post senare….. tror jag redan nämnt honom dessutom? Iaf, Melissa är från Peru och den första sydamerikan jag mött på skolan, enligt Alan är sydamerikaner dåliga på att studera. Melissa är obestämt ungefär lika gammal som mig och har bestämt sig för att spendera resten av livet i Kina. Hon ska ta HSK (kinesiska högskoleprovet) och får hon mer än 250 kan hon komma in på Beidai – Kinas näst bästa universitet (kan säkert diskuteras). Enligt Melissa är japanska lätt om man kan spanska eftersom tonerna är de samma. Både Alan och Melissa kommer ni nog få höra mer av senare……

Hurp, fest hos pakistanierna igen, käkade daal till andra middag (rap). Daal ser ut som delikat spya och smakar vegetariskt och starkt. Äts med ris, om man är student i Kina iaf 😛 En av dem använder en kinesisk musikspelare kallad QQ player karaokevänlig. Jag ska testa den och se om den är bra, sedan kan jag kanske ge en länk. På väg ut från dorm1 blev jag stoppad av lobbypersonalen av två anledningar. 1: Nästa gång ska jag visa dem mitt studentkort. 2: De såg min stav och undrade om jag kände till historien om de tre munkarna. Nästa gång ska jag nog ???????

Tror det var allt?

God natt.

Nejuste! Jag gillar att folk kommenterar mina whispers from the warp på facebook! 😀 Om ni vill se hur mitt facebook ser ut så använd den här webbsidan.