Akrobatik och GOD mat – massor med bilder!

Börjar med de små grejerna och tar huvudrätten i slutet vad?

Föräldrarna Stone hade med sig knäckebröd och ost från Sverige. Halleluja prisad vara Gud amen. Groff groff groff.

Här finns det mycket olika roliga bäckfiskar att beställa verkar det som. Explosiv smak.

Så, idag blev jag bjuden på en akrobatikshow (+middag) av Camerons föräldrar. Ni kanske (?) vet att jag älskar såna uppträdanden (alltifrån jonglörer till riddarspel) så jag tog en del foton XD lägger upp ett från varje nummer iaf 😛 Välkomna till “Flying Acrobat Show”. “Lovely birds are flying all around you” som det stod på reklamen utanför 😀

Mitt första favoritnummer. Alla var klädda i rustning och så såg det ut som en tvekamp 😀 Missade att fota tidigare nummer………

Ok, finalen på detta nummer var: bord på golv. Burk på bord. Bräda på bord. Man på bräda. Två flickor och bord på man. Burk på bord. Bräda på burk. Man på bräda. Man på toppen har en skål på huvudet och lägger olika skålar och bestick på brädan. Han sparkar till så de flyger upp och fångar dem i skålen på huvudet. Waaaaaow!!!

Mitt andra favoritnummer. Jättestor stålkonstruktion som kan snurra. En man klädd i läder i vardera cirkel. När de springer å snurrar hela saken!!! Jonglering och hopprep och hängande i händerna följer :D:D:D

Det var jättemycket rök i början så det såg ut som vattenväxter, men notera att de gröna sakerna är inte fästa på de röda pinnarna. Det är tallrikar som snurras på pinnarna! Fyra pinnar i varje hand!!! Waaaaa!

Det här var kul! Hela väggen kom upp ur golvet och så byggde killen som står på händer ett torn av stolar! Han var väldigt noga med att balansera dem rätt, trots att det förmodligen dessutom fans något på fötterna som såg till att stolarna inte gled…..

Ringar i olika höjder som alla sprang och hoppade igenom. En cool grej när en först hppade igenom, och entill som landade på den förstas mage och så vidare fem grabbar. Sedan, när alla låg på varandra så liksom kastade de varandra tillbaka genom ringen :3

En bild på strutsen som traskade omkring mellan numren.

Det här numret gick ut på att tjejerna cyklade runt och klättrade på varandra. :/ Inte mitt favoritnummer, men finalen med solfjädrar var häftig (inte på fotot).

Nu var föreställningen strax slut och det paraderas med häftiga kostymer, de avr så många att jag inte kunde fota alla och det var en tjej som släppte ut en fyra arapapegojor som flög runt och skrek 😀

Åsså en del spjutsnubbar i bakgrunden. De samma som i numret med första bilden.

Tjarrå, ses alla ???.

Strutsen satt och tittade ner på oss bokstavligt talat.

Käkade middag på en japansk restaurang, jättefin och jättegod mat. Om ni någonsin vill hitta dit så har jag adressen. Maten de serverade var verkligen vacker.

Imorgon kommer ??? (Wang Laoshi – Meisang) på besök. 😀

2 Replies to “Akrobatik och GOD mat – massor med bilder!

  1. Vilken fantastisk dag du hade med knäcke, akrobatik, god mat och trevligt sällskap!

  2. otroligt vilken show!

    ja, spara adressen till japanska restaurangen, blir definitivt ett besök nästa gång jag är där!

    Kul att Meisang kommmer nu!

Comments are closed.