Wang Laoshi och dorm9

Idag hade Wang Laoshi vägarna förbi Språkuniversitetet eftersom några av hennes elever skulle delta i finalen i Chinese Bridgetävlingen -i år igen- och de kom tvåa förresten. Iaf så passade hon på att hälsa på mig, Alicia och Cameron. Vi åt lunch på en koreansk restaurang (gott och stora portioner). En TV stod på med en koreansk musikkanal på, temat var halloween det här avsnittet. Det enda knasigare än kinesisk TV förutom japansk TV måste vara koreans TV. Dansgrupp efter dansgrupp à la Girls Generation-kopia passerade förbi, med lockade flickor och kastrerade pojkar 😛 Noterade att i en grupp var alla flickor utklädda till djur :]

Senare på kvällen, på föräldrarna Stones (de har många bra idéer när det gäller att spendera kvällar) initiativ blev det middag med familjen S. och Wang Laoshi och Alicia. Hotpot på spökgatan är något jag råder till. Även om jag inte klarade den starka såsen >.< så var det väldigt gott och VÄLDIGT mättande.

Jag var vädigt glad att höra att Wang Laoshi har besökt den här hemsidan och sett efter hur det gått för mig då och då ^^

Idag ska jag skriva lite om dorm9. Dorm är endast för kvinnor och ligger i sydvästra delen av campus. Anledningen till att jag kunde passera där var att Alicia bor där och Wang Laoshi ville se hur det såg ut. Kvalitetsmässigt är dorm9 som ettan och tvåan – man bor gratis där med scholarship, gemensamma toaletter etc.

Den här skylten sitter på en dörr i gymmet, i samma del av korridoren som vi tränar Wing-Chun i. Den här gången är det inte engrish men ändå ganska skrattretande 😀

Två klasskamrater var nyligen och prövade [glömt kinesiskt namn] när man sätter glaskulor med ljus i på ryggen. Tydligen väldigt hälsosamt. Får se till att testa det någon gång så jag kan fota 😀

2 Replies to “Wang Laoshi och dorm9

  1. Låter kul:)
    Men shit vad du har rätt, koreanks popmusik-kultur är helt störd xP

Comments are closed.