Sovmorgon…. nahhhhhh

Jahapp idag försov vi oss i rum 818 eftersom vi var så trötta efter Wang Laoshis besök. Så jag åt ingen frukost och torkade inte håret efter duschen. Men jag tror jag hann i tid ungefär iaf…. 😛 Jag köpte frukost i lektionshuset isället, i kiosken på bottenvåningen. Snabbnudlar+snabbkaffe+Ritzkex+Snickers=mättande men dålig feng shui påpekade Zhao Laoshi. Man ska nämligen inte blanda varma och kalla livsmedel och helst inte äta mycket kall mat alls :P:P:P Går inte riktigt i Sverige med alla skaldjur och all fisk vi käkar kall. Negativ feng shui eller inte så kände jag en stor frid när jag skrev glosor idag 😛 Teehee ^^

Ritade en del på armen med en permanentpenna…. går inte att tvätta bort ^^’

2 Replies to “Sovmorgon…. nahhhhhh

  1. Roligt att ni hade roligt med Meisang! Man kan gott sova en stund om man gör en så snygg upphämtning 🙂

    Bra att du ser upp med att blanda varmt och kallt. Jag har läst i en av böckerna om Kina jag läser just nu att det är noga med vad och hur man äter och att felaktiga blandningar kan leda till allt möjligt som ryggont, trötthet, huvudvärk m.m. Och det vill man ju inte ha 🙂

Comments are closed.