Engrish och sånt och reklam

Hoppsansa idag blir det bilder igen! Jag viil bara börja med att berätta lite m reklam i Kina. Jag ahr haft TVn på nu under ett par dagar bakom mig när jag sitter vis skrivbordet och det finns bara en bra reklam (bra reklam som i löjlig räknas inte) som visas på TV. Det är Apples reklam för iPhone4 och iPad, lustigt eftersom jag tror att det bara säljs kopior här i Kina. I alla fall här är bilderna:

Kinesisk Don Quixote? Jaja vet int.  3D iaf, något bra ska det väl vara.

Trångt i tunnelbanan…. kinesisk tunnelbana har inga väggar mellan vagnarna så man kan se lååångt bort.

Åt middag med familjen Stone igår på en norsk restaurang söder om Himmelska Fridens Torg. Apgod mat, och passionsfruktsjuicen var gudalik 😛

Den här bilden är till alla metalheads där hemma.

Åsså lite engrish på slutet. Om du inte kan se vad det står så läser det: “Out of fashion Shoes Area of Zhongta”

2 Replies to “Engrish och sånt och reklam

Comments are closed.