Om permanentpennor och sånt

Happ. Minns inte om jag sagt detta så jag säger det igen: för ett par dagar sedan så skrev jag på min arm med en permanentpenna. Jag skrev mitt nuvarande namn (??), ?? och början till ett nytt namn åt mig som jag och en vän filade på. Vi kom inte längre än “??”. Nu upptäckte jag att det färgar av sig på lakan :]

Engrish, det här kan säkert tolkas på många sätt om man vill det, men jag nöjer mig med att fota och posta.

Idag under frisbeespelandet så föll jag baklänges och slog i vänsterarmen >.< så jag kunde inte vara med på WingChun, utan stod och lekte med nunchakun istället 😛

Såg också filmen Lord of War idag, med Nicholas Cage. En av hans bättre filmer faktiskt…. undrar bara till vilken grad den faktiskt är baserad på verkliga händelser?

One Reply to “Om permanentpennor och sånt”

Comments are closed.