Ben, dubbla nunchuks och Sejjung

Hopp i dak har jak tre saker att berätta om.

Först var det smått mer än småkul när Cameron fick ett telefonsamtal och snubben vi käkade med, Ben, svarade. Sedan utgav han sig för att vara mig, med tung Puerto Ricansk accent. :-< Hans samtalspartner formade inte en enda mening under samtalet.

Idag började vi träna med dubbla nunchuks…. och min vänsterhand ville överhuvudtaget inte samarbeta <.< Dessutom fick jag en liten minneslucka till början av nunchakuträningen då jag inte alls kunde bemästra vissa rörelser….. tur att jag kommer kunna det mesta nästa vecka iaf :]

Till sist så vill jag skriva ner lite saker om Sejung Kim, som tränar nunchuker med oss och som jag brukar käka middag med efter träningen 🙂 Han ser ut att vara 18 men är 23 <.< och är invånare i Bästa Koreas ärekefiende 😛 Är här som del av sin universitetsutbildning, vill ta jobb på ett kinesiskt företag i Korea. Har en farfar och farmor som gillar godis. Runtomkring hans hemstad finns berg som inte lämpar sig för skidåkning men är utmärkta för pulka. Han tycker att det är för mycket plugg i Korea X-) förmodligen mer än i Sverige med marginal.

Hmmm det var allt. Hörs.

3 Responses

 1. Johan Groth
  Johan Groth at ·

  Jag gillar dina små inblickar i andra människors liv och tankar. Nu tycker jag jag känner Sejungs farmor och farfar – i alla fall lite 🙂

  Här kan du uppdatera dig lite om vad som hände på Riksmötet: http://www.sverok.se/2010/11/24/sa-blir-sverok-2010/

 2. Birgit
  Birgit at ·

  Jag antar att Nunchuks är stavar. Nu kan du slå in kinesiskan både från höger och vänster!

 3. Magnus G
  Magnus G at ·

  Vad är Nunchuks nu igen?

Comments are closed.