Flytt, frisbee och rymdskepp

Nyligen inträffade en ganska omvälvande förändring gällande min framtid i Kina. Det visade sig att Camerons sjukdom, som kommit från och till, var orsakad av mögel. Så…. vi har flyttat. Från 818 till 625 och inga grannar grät :/ vare sig de vi flyttade ifrån eller de som vi flyttade till. Så det avr ju en del saker att kånka ner två våningar men det gick faktiskt lättare än vad jag hade trott att det skulle. Nu är allting redan uppackat igen. Cameron fotade mig med varje lass som jag konstnärligt hade förberett. De flesta grejerna är nedpackade i väska eller ryggsäck, men man får nog ändå en bra uppskattning av hur mycket stoff som sammanfattar mitt liv i bayaoba (818).

…….vad glad jag ser ut att vara.

Jag tog ett par foton av det nya rummet innan alla våra saker flyttade in (man skymtar dem lite på sängen). 625 har ingen balkong vilket ger oss mycket mer utrymme att fylla med människor under filmkvällar 😀 Nackdelen är att utan balkong så har man inget självklart utrymme att slänga kartonger och väskor….. men ändå 🙂

Sista lasset (nästan, fotade inte de senare men de ????).

Passade på att piska mattan i trapphuset när den ändå skulle kringbäras. Utan mattpiskare (appiskare) tar man till kvast vilket inte är riktigt lika effektivt <.<

Idag var det pickupfrisbeespel med big brother. Kul att man kan namnet på en snubbe iaf ^^ (Han heter “I”, är från Israel och är bra på frisbee). Som vanligt var jag nöjd med min prestation efteråt, trots alla motgångar under spelet 😛 Nu håller Wing-Chun på så sent (18.00) så man har ingen tid att slösa. Första middag, en macka, innan spelet och andra middag, kryddiga lammspett och brödspett och äpple.

Har pratat lite med Hannes om vad vi vill göra under det sex veckor långa vinterlovet. Vart vi vill resa, om vi delar resmål o.s.v. men vi kom inte fram till något mer än att fira nyår i Beijing och ordna nattgibb :]

Internet har av någon anledning slutat fungera sedan flytten så det är därför jag inte har varit online på ett tag. Diablo 2 istället :]

Igår fredag såg jag för första gången filmen “Starship Troopers”. Väldigt bra film tycker jag, mångna komiska scener och hjälten ser efterbliven ut XD Filmen är en två timmar lång och handlar om människans kamp mot en sammanslagning av insektsarter som bor på motsatta ändan galaxen och av oklar anledning söker utrota allt rosa och tvåbenat. Starship Troopers innehåller många sci-fielement som psykiska förmågor, stora vapen, större aliens och likartat, jag gillar likheten mellan automatvapnen i filmen och de som marinsoldaterna från Starcraft använder. Filmen var inte alls som jag hade väntat mig, många gånger då jag väntade mig en viss skedesutveckling så fick jag bli besviken, eller rättare sagt förvånat glad ^^ vilket gör att jag heller inte vet om jag skall säga 12 eller 15 årsgräns…… <.<

One Reply to “Flytt, frisbee och rymdskepp”

  1. Tur att ni kom på vad Cameron hade och att ni fick byta rum. Är det sanitära ok?

Comments are closed.