Bilder och internet

Först kommer två bilder från gudstjänsten som jag glömde lägga upp :]

Sedan är jag väldigt arg på att det är så svårt att få fungerande internet på rummet, och särskilt så svårt att få det lagat. Så länge jag är tvungen att gå till Hope för att posta så kommer det avra färre poster och färre svar på kommentarer och inga Whispers from the Warp på facebook.

Jag undrar om bristen på internet kan ligga bakom humörsvängningar. Under en dag kan jag gå från lyriskt euforisk till melankoliskt sarkastisk. Eller motsatt håll, självklart. Men ändå. Eller så har jag bara slutligen noterat mitt vanliga beteende <.<

Idag var det frisbee. Första gången jag var besviken över hur spelet var. I början sprang jag som en galning men åstadkom ändå inte mer än mot slutet då jag nöjde mig med att stå still eller spurta lite ibland (lyckades fånga en poäng, kasta en poäng, göra två bra passar och två bra mottagningar…..).

Nu sitter jag mest och försöker komma på om det var något jag glömt bort att skriva…… hmmmm….. får ta det nästa gång då tror jag.

4 Replies to “Bilder och internet

  1. Oh det ser nice ut! Goda bullar. Det är jätekul att läsa allt du skriver och se alla bilder!

  2. Trist att du har svårt att få ordning på nätet. Vi saknar dina postningar. Jag kan väl tro att låg bandbredd påverkar humöret. Man vill kommunicera, läsa, söka etc. och så går det inte. Kan kännas lite som att vara stum och blind. Tycker i alla fall jag …

    Nu kommer tåget snart. Kallt i Hässleholm. 🙂

Comments are closed.